THUIS

Overal toegang met de Mobile client app

Bent u op vakantie of gewoon thuis? U wilt graag te allen tijde kunnen zien wat er in en om het huis gebeurd. Met de oplossingen van ACTi kunt u overal ter wereld kijken wat er gebeurd, zowel live als middels het terugkijken van opgenomen beelden.

ACTi oplossingen zijn eenvoudig door een installateur of automatiseerder te installeren. Kies de juiste camera’s en het gewenste aantal, kies daarbij de juiste Netwerk Video Recorder en u bent klaar met de basis componenten. De Mobile client app is volledig gratis en daarmee kunnen alle beelden live bekeken of zelfs teruggekeken worden als u wilt weten wat er op een bepaald tijdstip is gebeurd.

ACTi Mobile Client voor Android ACTi Mobile Client voor iOS

Waar plaats je de camera's?

Bij de plaatsing van de camera’s in en om het huis is het van belang rekening te houden met de privacy van de bewoners en de buren. Gangbare plekken waar een camera wordt geplaatst is bij de voordeur, achter het huis, de garage en eventueel de oprit. Door het goed positioneren van de camera’s creëer je een totaaloverzicht, waarbij de camera’s gezamenlijk de juiste details weergeven.

Welke camera's heb ik nodig?

De keuze van de camera in en rond om huis is veelal smaak en welk doel het dient. Een dome camera kan mooi weggewerkt worden in het ontwerp van het huis, terwijl met een bullet camera duidelijker wordt aangegeven dat er daadwerkelijk camerabewaking is.

Welke NVR's kan ik toepassen?

De keuze van de Network Video Recorder (NVR) bepaald hoeveel camera’s kunnen verbinden naar de NVR en hoe lang de beelden opgeslagen kunnen worden. ACTi heeft eveneens NVR’s met PoE poorten waardoor geen extra PoE switch aangeschaft hoeft te worden.

Advies

Op zoek naar advies welke camera oplossing zou kunnen passen bij u thuis, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.